De vloerlegger die uw kamer perfect betegelt

Renovatie De Houwer - Vloerwerken

Op zoek naar een aannemer die instaat voor al uw vloerwerken? Bij Renovatie De Houwer bent u aan het juiste adres. Van volledige vloerbetegeling tot de muurbetegeling in uw badkamer of keuken, dit is de vakman die u zoekt. Ook voor de aanleg van uw oprit kunt u hier terecht. Aarzel dus niet en schakel vandaag al deze vloerlegger in Welle in voor uw verbouwproject.

Professionele vloerwerken

Bij Renovatie De Houwer hebt u de vrije keuze uit een hele waaier aan tegels in elke stijl. Zo kunt u samen met David De Houwer de geschikte tegels kiezen uit het uitgebreid en ruim assortiment. Hierbij geeft deze vakman u graag professioneel advies. Indien u dit wenst, kunt u uw tegels ook bestellen bij uw eigen leverancier. In dit geval verzorgt Renovatie De Houwer uit Welle enkel de plaatsing. U kan deze vakman inschakelen voor het plaatsen van vloertegels, maar ook uw wanden in keuken of badkamer betegelen, doet deze vloerlegger met plezier.

Andere diensten

In de fotogalerij kunt u enkele van de vloerwerken bekijken maar ook andere werken worden er in de kijker gezet. Renoveren, bepleisteren of schilderen: met deze vakman uit Welle wordt verbouwen kinderspel. Renovatie De Houwer zorgt voor een perfect eindresultaat volledig naar uw wens en volgens uw verwachtingen. Hebt u verdere vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. U krijgt snel een antwoord op al uw vragen en professioneel advies indien gewenst.